EN / DK /
My profile

Classic Danmark

Det næste skridt på denne klassiske rejse

Denne 75 km lange vandresti byder på en blanding af både smuk natur og imponerende arkitektur. Din vej vil gå forbi slotte, herregårde, møller og kirker, hvor tiden lader til at stå helt stille, samt bølgende landskaber og en idyllisk kystlinje.

Konceptet Fjällräven Classic tog sin begyndelse i 2005 i det nordlige Sverige. Efter mange år med vind i sejlene og et stigende antal deltagere besluttede vi os for, at tiden var kommet til at tilføje en ny Classic i Danmark. I 2014 løb vores første arrangement af stablen med blot et par hundrede deltagere, primært danskere. I 2018 steg antallet til 800, og deltagerne kom fra 24 forskellige lande.

Vandreturen i Danmark er cirka 35 km kortere end det svenske foregangsbillede og tilbagelægges på tre dage. Der er ikke allemandsret som i Sverige, så overnatning sker på de angivne camps, der altid summer af liv om aftenen. Her deles både historier og oplevelser fra dagens vandretur.

Vandreturen følger en del af Danmarks sydfynske øhavssti, fra Faldsled Havn til Bjørnemose Gods. Vi sørger for logistikken – mad, camps, checkpoints, støtte og endda et par overraskelser undervejs – du skal bare huske, at du skal have alt, du har brug for, med i din oppakning. Og bare giv dig god tid på ruten, find din egen rytme, nyd dit eget selskab og ikke mindst knyt nye venskaber på din tur rundt i landskabet.

Classic Danmark fortsætter Classic-traditionen. Den giver os chancen for at vise dig, at du slet ikke behøver at rejse så langt for at finde en skøn natur. Faktisk finder du tit naturen lige uden for din egen hoveddør.

Camping

Partnere

Miljømæssige Hensyn

Frivillige

Opt-out of google analytics tracking